randers amtsavis - 06092011(2)

1
. Sport 29 / MANDAG 6. SEPTEMBER 2010 Det blev aldrig nogen velspillet kamp fra Randers Frejas side. Foto: Annelene Petersen ikke for alvor ind i kampen og smed for mange bolde væk. Det var ikke godt,« tilfø- jede Winter. Kræver sejr over Vorup På lørdag venter så lokalop- gøret mod Vorup FB, og Fre- ja-træneren har en helt klar forventning til den kamp. »Vi skal vinde kampen mod Vorup. Det er et lokalopgør, og jeg forventer, at det bliver en tæt omgang. Forhåbentlig kommer der mange tilsku- ere, og vi glæder os til kam- pen. Vi skal være klar fra før- ste sekund. Løgstør-kampen var skuffende, men vi arbej- der allerede på at få tre point i Vorup. Det er et lokalopgør, som vi bare skal vinde. Dren- gene må bare op med hoveder- ne igen,« slog Michael Winter fast. SERIE 1, PULJE 8 Dronningborg B – Christiansbjerg IF 1-1 (1-1) Dronningborg B: Stefan Jensen Dronningborg Boldklub havde inden hjemmekampen mod Christiansbjerg IF kun hentet et point i sæsonens fire første kampe. Derfor var opgøret af stor betydning for hjemmehol- dets spillere, som da også fik bragt sig i front midtvejs i før- ste halvleg. Christiansbjerg udlignede dog allerede seks mi- nutter senere, og derefter bølgede spillet frem og tilbage. I kampens afslutning lykkedes det Dronningborg at lægge et godt pres på gæsterne, men ind ville bolden ikke, og dermed blev 1-1 slutresultatet. »Det var ekstremt vigtigt, at vi ikke tabte kampen, for så havde jeg ikke kunnet finde mere selvtillid frem hos dren- gene. Man kunne godt se undervejs, at de hang lidt, og jeg er tilfreds med at få et point. Vi har ikke fået udbytte efter for- tjeneste hidtil i sæsonen, men vi må bare arbejde endnu hår- dere, for så skal situationen nok vende,« slog Dronningborgs træner, Bent Nielsen, fast. kmp SERIE 1, PULJE 8 Hornbæk SF – Hadsten SK 2-0 (0-0) Hornbæk SF: Mathias Hansen og Niels Raun »Vi fik kontrol om kampen med det samme. Vi kørte bolden flot rundt og skabte mange store chancer. Vi var meget far- lige på dødbolde, og bolden dansede rundt på deres målstreg flere gange i første halvleg. Vi burde have ført med 3-0 ved pausen,« fortalte Hornbæk-træner Peter Pedersen og fortsat- te: »Vi startede også anden halvleg ganske fornuftigt, men ef- ter omkring en times spil begyndte Hadsten at komme mere med i kampen. Vi lavede så et par udskiftninger, og det gjor- de, at vi igen fik skubbet spillet frem. Vores første mål faldt faktisk først i det 87. minut, da Mathias Hansen hamrede bol- den helt op i målhjørnet. 2-0-målet kom hurtigt efter på et mønsterangreb. Det var en fortjent sejr.« Peter Pedersen var glad for indsatsen og spillet, men han efterlyste dog mere skarphed i afslutningerne og de afgøren- de pasninger. I Hadsten-lejren var stemningen ikke så opløftet. »De lavede to mål i de sidste tre minutter, og det kan da ik- ke passe, at vores modstandere hver gang er heldige med at score helt oppe i krydset, mens vi spiller allerbedst. De score- de et flot mål tre minutter før tid, og derpå måtte vi satse he- le butikken, og de fik held til at score på kontra,,« sagde Had- stens træner Mads Iversen. kmp B FODBOLD, SERIE 1 SERIE 2, PULJE 17 HOG Hinnerup – B 65 4-1 (2-1) B 65: Anders Nielsen Der var stor underholdning fra start i kampen mellem HOG Hinnerup og B 65. Hjemmeholdet bragte sig således foran på et straffespark begået efter kun syv sekunders spil, mens udeholdet svarede igen to minutter senere på et frispark fra Anders Nielsen. Den lige indledning tegnede dog ikke et billede af resten af kampen, hvor Hinnerup var i fuld kontrol med begivenhederne. »Vi tabte til et godt spillende Hinnerup-hold Det var en kamp, hvor vi var på hælene i store perioder. Det var en fortjent sejr, og Hinnerup var klart bedst. De dominerede på centrale områder af banen og viste stor løbevillighed. Vi fik aldrig fat,« sagde B 65-holdleder Torben Larsen. kmp SERIE 2, PULJE 17 Langaa IK – Nørager B 1-2 (0-2) Langaa IK: Selvmål Nørager B: Rasmus Nørgaard 2 »Mit hold var på hælene fra starten af kampen. Min bag- kæde sejlede fuldstændig, og Nørager fik spillet godt rundt omkring vores backs, hvilket også førte til deres to mål. Første halvleg var under al kritik, og der var en ufat- telig dårlig indstilling til kampen fra mine spilleres side. I anden halvleg rokerede vi lidt rundt og reducerede med cirka tyve minutter igen. Derefter kunne vi godt have få- et det ene point, men det havde været ufortjent,« sagde Langaa-træner Henrik Brund. I Nørager-lejren var der større tilfredshed med præsta- tionen. »Vi spillede en flot første halvleg, og det er noget af det bedste, vi har præsteret i efteråret. 4-0 til os ved pausen havde ikke været ufortjent. I starten af anden halvleg spil- lede mine drenge også fint nok, men midtvejs i halvlegen fik vi et dumt gult kort. Langaa begyndte at lægge tryk på, fik en reducering og satsede så alt. Afslutningen blev lidt febrilsk, men vi hev tre dejlige point med hjem,« lød det fra Nøragers træner, Allan Haslund. kmp SERIE 2, PULJE 17 Randers Freja – Grenaa IF 2-0 (0-0) Randers Freja: Nikolaj Kaas og Gian Rasmussen Grenaa IF havde i sæsonens fire første kampe gjort rent bord med tolv point. Den sejrsstime satte Randers Freja dog en stopper for med en flot 2-0-sejr. »Det var rent fodboldmæssigt en god kamp. Vi leverede vores bedste præstation i efteråret, og vi mødte et stærkt hold. Vi turde at spille fodbold helt nede fra målmanden, og kombinationerne kørte kontrolleret rundt. Vi var dyg- tige til at holde fast i bolden, og så vandt vi rigtig, rigtig mange nærkampe og andenbolde. Der var god vilje og energi over hele linjen. Vi stod også meget fint i defensi- ven og gav ikke ret meget væk. Alt i alt synes jeg, at det var fortjent, at vi fik de tre point,« lød det fra Randers Fre- ja-træner Jacob W. Knudsen, som fremhævede sin mål- mand, Jesper Lærke, der diskede op med flere vigtige red- ninger undervejs. kmp SERIE 2, PULJE 18 Kolind/Perstrup IF – Hasle B 0-1 (0-0) Kolind/Perstrup IF havde ikke tabt en kamp i efteråret in- den mødet med Hasle Boldklub. Det lavede gæsterne dog om på ved at score opgørets eneste mål på et hjørnespark otte minutter før tid. Kolind/Perstrup-træner Lars Nor- mann Thomsen sendte i slutminutterne en ekstra mand op i angrebet, og der blev forsøgt med lange bolde. Men det blev ved lige ved og næsten for hjemmeholdet, som ik- ke formåede at finde Hasles netmasker. »Det var ikke fortjent, at vi tabte, men jeg vil så også si- ge, at vi havde spillemæssige problemer. Vores pasnings- spil fungerede ikke, og det blev for individuelt i stedet for at spille bolden rundt. Vi burde have ført ved pausen, og jeg føler, at vi havde overtaget i en stor del af kampen. Jeg vil sige, at de kloge narrede de mindre kloge,« lød det fra Lars Normann Thomsen, der trods nederlaget stadig kan finde sit hold på førstepladsen i Serie 2’s pulje 18. kmp B FODBOLD, SERIE 2 p oint i sidste minut U19 LIGAEN FC Nordsjælland – Randers Freja 3-2 (1-0) Randers Freja: Nicolai Brock-Madsen 2 Randers Freja var foran med 2-1, indtil der manglede ti mi- nutter af U19 Liga-kampen mod FC Nordsjælland. Alligevel endte kronjyderne med at tabe 2-3, og sidste mål faldt i dom- merens overtiden. Derfor var det en særdeles skuffet Freja- træner Allan Frederiksen som gjorde status efter nederlaget. »Det var en svag første halvleg fra vores side, hvor vi var spillet ned. FC Nordsjælland havde mange chancer og kom foran efter cirka tyve minutters spil. Derefter fortsatte de be- lejringen af vores mål, og vi havde kun sporadiske forsøg i den anden ende. I afslutningen af halvlegen begyndte vi at komme lidt bedre med, og det tog vi med på banen efter pau- sen. Vi fik en god start på de sidste 45 minutter og bragte os foran. Alligevel endte vi med at tabe det hele til sidst, og det er en særdeles stor skuffelse for os,« sagde Allan Frederik- sen, der havde store roser til sin målmand, Marc Højland. kmp U17 LIGAEN FC Nordsjælland – Randers Freja 3-0 (2-0) »Vi spillede vores bedste fodbold i den her sæson i de første 25 minutter. Vi matchede FC Nordsjælland fuldstændig, og der var sporadiske chancer til begge sider. De scorede så til 1-0 efter en halv times spil, og derefter overtog de styringen med kampen. De kom også på 2-0, inden vi fik et par gode muligheder for at reducere. Havde vi fået et mål, kunne vi måske have blandet os lidt i opgøret, men det var en helt for- tjent sejr. FCN var bedre end os, og det første mål ændrede kampen totalt,« fortalte Frejas træner, Michael Kryger. Kryger var imponeret over FC Nordsjællands spil i slutnin- gen af første halvleg og i starten af anden halvleg. Han omtalte således Farum-holdets fodboldspil som noget af det bedste, han havde set, i U17 Ligaen i lang tid. kmp B FODBOLD, UNGDOM havde dog flere store chancer, som vi burde have scoret på, så på den baggrund føler jeg, at vi tabte to point. Vi var et langt bedre hold end AaB og spillede en ganske fornuftig kamp. De personlige fejl blev dyre og gjorde det svært at komme igen i en udekamp,« sagde Vorup-træner Michael Blom. Freja venter i næste weekend Michael Blom ville ikke dvæle for længe ved pointtabet i Aal- borg og så hurtigt frem til næ- ste weekends lokalopgør mod Randers Freja, der spilles lør- dag klokken 13:00 i Vorup. »Jeg glæder mig til kam- pen. Vi er uden tvivl under- dogs mod dem, men vi læg- ger os ikke ned på forhånd. Det giver altid lidt ekstra til mine drenge, når de får lov til at møde Randers Freja,« lød det fra Blom. Kim Jakobsen sikrede med sin scoring Vorup det ene point. Foto: Annelene Petersen » ...til sidst var vi faktisk heldige med at få det ene point. Jeg er meget utilfreds med indsatsen. MICHAEL WINTER, Randers Freja-træner

. Sport 29/MANDAG 6. SEPTEMBER 2010

Det blev aldrig nogen velspillet kamp fra Randers Frejas side. Foto: Annelene Petersen

ikke for alvor ind i kampen og smed for mange bolde væk. Det var ikke godt,« tilfø-jede Winter.

Kræver sejr over Vorup På lørdag venter så lokalop-gøret mod Vorup FB, og Fre-ja-træneren har en helt klar forventning til den kamp.

»Vi skal vinde kampen mod Vorup. Det er et lokalopgør, og jeg forventer, at det bliver en tæt omgang. Forhåbentlig kommer der mange tilsku-ere, og vi glæder os til kam-pen. Vi skal være klar fra før-ste sekund. Løgstør-kampen var skuffende, men vi arbej-der allerede på at få tre point i Vorup. Det er et lokalopgør, som vi bare skal vinde. Dren-gene må bare op med hoveder-ne igen,« slog Michael Winter fast.

SERIE 1, PULJE 8Dronningborg B – Christiansbjerg IF 1-1 (1-1)

Dronningborg B: Stefan Jensen

Dronningborg Boldklub havde inden hjemmekampen mod Christiansbjerg IF kun hentet et point i sæsonens fire første kampe. Derfor var opgøret af stor betydning for hjemmehol-dets spillere, som da også fik bragt sig i front midtvejs i før-ste halvleg. Christiansbjerg udlignede dog allerede seks mi-nutter senere, og derefter bølgede spillet frem og tilbage. I kampens afslutning lykkedes det Dronningborg at lægge et godt pres på gæsterne, men ind ville bolden ikke, og dermed blev 1-1 slutresultatet.

»Det var ekstremt vigtigt, at vi ikke tabte kampen, for så havde jeg ikke kunnet finde mere selvtillid frem hos dren-gene. Man kunne godt se undervejs, at de hang lidt, og jeg er tilfreds med at få et point. Vi har ikke fået udbytte efter for-tjeneste hidtil i sæsonen, men vi må bare arbejde endnu hår-dere, for så skal situationen nok vende,« slog Dronningborgs træner, Bent Nielsen, fast. kmp

SERIE 1, PULJE 8Hornbæk SF – Hadsten SK 2-0 (0-0)

Hornbæk SF: Mathias Hansen og Niels Raun

»Vi fik kontrol om kampen med det samme. Vi kørte bolden flot rundt og skabte mange store chancer. Vi var meget far-lige på dødbolde, og bolden dansede rundt på deres målstreg flere gange i første halvleg. Vi burde have ført med 3-0 ved pausen,« fortalte Hornbæk-træner Peter Pedersen og fortsat-te:

»Vi startede også anden halvleg ganske fornuftigt, men ef-ter omkring en times spil begyndte Hadsten at komme mere med i kampen. Vi lavede så et par udskiftninger, og det gjor-de, at vi igen fik skubbet spillet frem. Vores første mål faldt faktisk først i det 87. minut, da Mathias Hansen hamrede bol-den helt op i målhjørnet. 2-0-målet kom hurtigt efter på et mønsterangreb. Det var en fortjent sejr.«

Peter Pedersen var glad for indsatsen og spillet, men han efterlyste dog mere skarphed i afslutningerne og de afgøren-de pasninger.

I Hadsten-lejren var stemningen ikke så opløftet.»De lavede to mål i de sidste tre minutter, og det kan da ik-

ke passe, at vores modstandere hver gang er heldige med at score helt oppe i krydset, mens vi spiller allerbedst. De score-de et flot mål tre minutter før tid, og derpå måtte vi satse he-le butikken, og de fik held til at score på kontra,,« sagde Had-stens træner Mads Iversen. kmp

BFODBOLD, SERIE 1SERIE 2, PULJE 17HOG Hinnerup – B 65 4-1 (2-1)

B 65: Anders Nielsen

Der var stor underholdning fra start i kampen mellem HOG Hinnerup og B 65. Hjemmeholdet bragte sig således foran på et straffespark begået efter kun syv sekunders spil, mens udeholdet svarede igen to minutter senere på et frispark fra Anders Nielsen. Den lige indledning tegnede dog ikke et billede af resten af kampen, hvor Hinnerup var i fuld kontrol med begivenhederne.

»Vi tabte til et godt spillende Hinnerup-hold Det var en kamp, hvor vi var på hælene i store perioder. Det var en fortjent sejr, og Hinnerup var klart bedst. De dominerede på centrale områder af banen og viste stor løbevillighed. Vi fik aldrig fat,« sagde B 65-holdleder Torben Larsen.

kmp

SERIE 2, PULJE 17 Langaa IK – Nørager B 1-2 (0-2)

Langaa IK: Selvmål

Nørager B: Rasmus Nørgaard 2

»Mit hold var på hælene fra starten af kampen. Min bag-kæde sejlede fuldstændig, og Nørager fik spillet godt rundt omkring vores backs, hvilket også førte til deres to mål. Første halvleg var under al kritik, og der var en ufat-telig dårlig indstilling til kampen fra mine spilleres side. I anden halvleg rokerede vi lidt rundt og reducerede med cirka tyve minutter igen. Derefter kunne vi godt have få-et det ene point, men det havde været ufortjent,« sagde Langaa-træner Henrik Brund.

I Nørager-lejren var der større tilfredshed med præsta-tionen.

»Vi spillede en flot første halvleg, og det er noget af det bedste, vi har præsteret i efteråret. 4-0 til os ved pausen havde ikke været ufortjent. I starten af anden halvleg spil-lede mine drenge også fint nok, men midtvejs i halvlegen fik vi et dumt gult kort. Langaa begyndte at lægge tryk på, fik en reducering og satsede så alt. Afslutningen blev lidt febrilsk, men vi hev tre dejlige point med hjem,« lød det fra Nøragers træner, Allan Haslund.

kmp

SERIE 2, PULJE 17Randers Freja – Grenaa IF 2-0 (0-0)

Randers Freja: Nikolaj Kaas og Gian Rasmussen

Grenaa IF havde i sæsonens fire første kampe gjort rent bord med tolv point. Den sejrsstime satte Randers Freja dog en stopper for med en flot 2-0-sejr.

»Det var rent fodboldmæssigt en god kamp. Vi leverede vores bedste præstation i efteråret, og vi mødte et stærkt hold. Vi turde at spille fodbold helt nede fra målmanden, og kombinationerne kørte kontrolleret rundt. Vi var dyg-tige til at holde fast i bolden, og så vandt vi rigtig, rigtig mange nærkampe og andenbolde. Der var god vilje og energi over hele linjen. Vi stod også meget fint i defensi-ven og gav ikke ret meget væk. Alt i alt synes jeg, at det var fortjent, at vi fik de tre point,« lød det fra Randers Fre-ja-træner Jacob W. Knudsen, som fremhævede sin mål-mand, Jesper Lærke, der diskede op med flere vigtige red-ninger undervejs.

kmp

SERIE 2, PULJE 18Kolind/Perstrup IF – Hasle B 0-1 (0-0)

Kolind/Perstrup IF havde ikke tabt en kamp i efteråret in-den mødet med Hasle Boldklub. Det lavede gæsterne dog om på ved at score opgørets eneste mål på et hjørnespark otte minutter før tid. Kolind/Perstrup-træner Lars Nor-mann Thomsen sendte i slutminutterne en ekstra mand op i angrebet, og der blev forsøgt med lange bolde. Men det blev ved lige ved og næsten for hjemmeholdet, som ik-ke formåede at finde Hasles netmasker.

»Det var ikke fortjent, at vi tabte, men jeg vil så også si-ge, at vi havde spillemæssige problemer. Vores pasnings-spil fungerede ikke, og det blev for individuelt i stedet for at spille bolden rundt. Vi burde have ført ved pausen, og jeg føler, at vi havde overtaget i en stor del af kampen. Jeg vil sige, at de kloge narrede de mindre kloge,« lød det fra Lars Normann Thomsen, der trods nederlaget stadig kan finde sit hold på førstepladsen i Serie 2’s pulje 18.

kmp

BFODBOLD, SERIE 2

point i sidste minut U19 LIGAENFC Nordsjælland – Randers Freja 3-2 (1-0)

Randers Freja: Nicolai Brock-Madsen 2

Randers Freja var foran med 2-1, indtil der manglede ti mi-nutter af U19 Liga-kampen mod FC Nordsjælland. Alligevel endte kronjyderne med at tabe 2-3, og sidste mål faldt i dom-merens overtiden. Derfor var det en særdeles skuffet Freja-træner Allan Frederiksen som gjorde status efter nederlaget.

»Det var en svag første halvleg fra vores side, hvor vi var spillet ned. FC Nordsjælland havde mange chancer og kom foran efter cirka tyve minutters spil. Derefter fortsatte de be-lejringen af vores mål, og vi havde kun sporadiske forsøg i den anden ende. I afslutningen af halvlegen begyndte vi at komme lidt bedre med, og det tog vi med på banen efter pau-sen. Vi fik en god start på de sidste 45 minutter og bragte os foran. Alligevel endte vi med at tabe det hele til sidst, og det er en særdeles stor skuffelse for os,« sagde Allan Frederik-sen, der havde store roser til sin målmand, Marc Højland.

kmp

U17 LIGAEN FC Nordsjælland – Randers Freja 3-0 (2-0)

»Vi spillede vores bedste fodbold i den her sæson i de første 25 minutter. Vi matchede FC Nordsjælland fuldstændig, og der var sporadiske chancer til begge sider. De scorede så til 1-0 efter en halv times spil, og derefter overtog de styringen med kampen. De kom også på 2-0, inden vi fik et par gode muligheder for at reducere. Havde vi fået et mål, kunne vi måske have blandet os lidt i opgøret, men det var en helt for-tjent sejr. FCN var bedre end os, og det første mål ændrede kampen totalt,« fortalte Frejas træner, Michael Kryger.

Kryger var imponeret over FC Nordsjællands spil i slutnin-gen af første halvleg og i starten af anden halvleg. Han omtalte således Farum-holdets fodboldspil som noget af det bedste, han havde set, i U17 Ligaen i lang tid. kmp

BFODBOLD, UNGDOM

havde dog flere store chancer, som vi burde have scoret på, så på den baggrund føler jeg, at vi tabte to point. Vi var et langt bedre hold end AaB og spillede en ganske fornuftig kamp. De personlige fejl blev dyre og gjorde det svært at komme igen i en udekamp,« sagde Vorup-træner Michael Blom.

Freja venter i næste weekendMichael Blom ville ikke dvæle for længe ved pointtabet i Aal-borg og så hurtigt frem til næ-

ste weekends lokalopgør mod Randers Freja, der spilles lør-dag klokken 13:00 i Vorup.

»Jeg glæder mig til kam-pen. Vi er uden tvivl under-dogs mod dem, men vi læg-ger os ikke ned på forhånd. Det giver altid lidt ekstra til mine drenge, når de får lov til at møde Randers Freja,« lød det fra Blom.

Kim Jakobsen sikrede med sin scoring Vorup det ene point. Foto: Annelene Petersen