rezultatet e provimit nga lënda : menaxhimi i investimeve_janar 2013(prof.dr.mujë gjonbalaj)

of 2/2
UNIVERSITETI I PRISHTINES FAKULTETI EKONOMIK REZULTATI I TEST PROVIMTIT-MENAXHIMI I INVESTIMEVE Prof. Dr. Muje Gjonbalaj N.R Emri dhe Mbiemri Numri i pikeve Nota 1 Arbnora Preniqi 36 8 2 Rezultat 43 9 3 Argjend Krasniqi 34 8 4 Arian Krasniqi 43 9 5 Arjeta Gerxhaliu 35 8 6 Artan Feka 42 9 7 Astrit Isufi 46 10 8 Berat Gashi 43 9 9 Berat Krasniqi 46 10 10 Besarta Cacaj 26 6 11 Besarta Shala 27 6 12 Besnike Jaha 42 9 13 Bislim Krasniqi 43 9 14 Blendar Malaj 29 7 15 Blendina Krasniqi 36 8 16 Blinera Lokaj 36 8 17 Donika Markaj 46 10 18 Drilon Begolli 27 6 19 Egzon Pajazitaj 26 6 20 Egzona Zherka 46 10 21 Egzona Dedaj 42 9 22 Egzona Maloku 35 8 23 Erbeline Sopa 35 8 24 Erxhan Memeti 44 9 25 Fatlum Sokoli 29 7 26 Fatos Kurshumlia 29 7 27 Fatos Lleshi 46 10 28 Fidan Dedushaj 44 9 29 Fisnik Restelica 30 7 30 Flora Kelmendi 29 7 31 Florent Ibrahimi 37 8 32 Fortesa Lleshi 46 10 33 Gresa Spahiu 43 9

Post on 07-Aug-2015

324 views

Category:

Documents

7 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Rezultatet e provimit nga lënda : Menaxhimi i Investimeve_janar 2013(Prof.dr.Mujë Gjonbalaj)

TRANSCRIPT

UNIVERSITETI I PRISHTINES FAKULTETI EKONOMIKREZULTATI I TEST PROVIMTIT-MENAXHIMI I INVESTIMEVEProf. Dr. Muje Gjonbalaj

N.R 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

Emri dhe Mbiemri Arbnora Preniqi Rezultat Argjend Krasniqi Arian Krasniqi Arjeta Gerxhaliu Artan Feka Astrit Isufi Berat Gashi Berat Krasniqi Besarta Cacaj Besarta Shala Besnike Jaha Bislim Krasniqi Blendar Malaj Blendina Krasniqi Blinera Lokaj Donika Markaj Drilon Begolli Egzon Pajazitaj Egzona Zherka Egzona Dedaj Egzona Maloku Erbeline Sopa Erxhan Memeti Fatlum Sokoli Fatos Kurshumlia Fatos Lleshi Fidan Dedushaj Fisnik Restelica Flora Kelmendi Florent Ibrahimi Fortesa Lleshi Gresa Spahiu

Numri i pikeve 36 43 34 43 35 42 46 43 46 26 27 42 43 29 36 36 46 27 26 46 42 35 35 44 29 29 46 44 30 29 37 46 43

Nota 8 9 8 9 8 9 10 9 10 6 6 9 9 7 8 8 10 6 6 10 9 8 8 9 7 7 10 9 7 7 8 10 9

UNIVERSITETI I PRISHTINES FAKULTETI EKONOMIKREZULTATI I TEST PROVIMTIT-MENAXHIMI I INVESTIMEVEProf. Dr. Muje Gjonbalaj

34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64

Gresart Thaci Habib Hyseni Halime Neziri Herolinda Murat Ilir Krasniqi Jetmira Gashi Kaltrina Thaci Kosovare Hoti Kushtrim Bilalli Lavdrim Recica Liridona Hadergjonaj Liridona Jaha Mergim Musa Mimoza Bajrami Nazlie Mehmti Nehar Qengaj Nehat Dobratiqi Qendresa Zhushi Remzi Ramadani Rina Dedaj Rinor Kurteshi Sadri Shala Shpetim Braina Sebastian Sokoli Sevdije Beqiri Shqipe Bajraliu Shqiprim Balaj Shukrije Burniku Teuta Mataj Valdrin Krasniqi Vijollca Bashota Perfundon me numrin rendore: 64

46 40 29 46 42 43 42 43 29 34 46 42 35 46 41 35 35 46 46 30 29 43 42 36 46 42 29 46 46 27 27

10 9 7 10 9 9 9 9 7 8 10 9 8 10 9 8 8 10 10 7 7 9 9 8 10 9 7 10 10 6 6 70% e notes